Forskjellen mellom en busk, en skog og en hage ligger i planløsningen. Det er det som skiller en hage fra en haug med grønne trær og planter. Hager er laget for å se vakre ut og for å legge til skjønnheten i omgivelsene. Hagene har vakt beundring i årevis, men en fantastisk innbydende hage er et resultat av omhyggelig hagedesign.

Den tilgjengelige formen og størrelsen på området er viktig i hagedesign. Blomsterbedene dyrket i firkantede, rektangulære eller trekantede former kan plasseres på strategiske steder, som hjørnene eller midten. Det er å foretrekke å forbedre en tilgjengelig dam; det virker for å tiltrekke seg fuglene. Hagedesign er et personlig valg avhengig av ens egen smak.

De ulike stilene for hagedesign inkluderer asiatisk stil, formell, uformell, grus, vannhage, hyttestil eller vanlig moderne stilisert hage. Innsatsen og tiden som går med til hagevedlikehold må vurderes under hagedesign. Asiatisk stil refererer generelt til den tradisjonelle japanske eller kinesiske hagestilen der vannforekomster var et vanlig trekk.

Leave a Reply