Designalternativer for svømmebasseng

Naturlige bassenger

En ting som mange hjem bruker er et naturlig utseende bassengdesign. Disse bassengene er designet for å se mindre ut som olympiske svømmebassenger og mye mer som naturlige steinbassengformasjoner med små taggete former som ser ut som dammer du kan snuble over naturlig. Disse er flotte for mindre hager og for de som har en litt mer naturlig og utendørs design.

Infinity Pools

En flott funksjon du kan få til hagebassenget ditt er kjent som et “uendelig basseng”. Her har du ikke den vanlige lave veggen rundt bassenget som holder vannet inne – heller er vannstanden nøyaktig den samme som høyden på veggen slik at du ikke kan se den. Vannet renner deretter naturlig over kanten og dette fanger opp overløpet i en lett kantlignende design.

Briljansen med evighetsbassenget er at når du er i det, føles det som om du kan se milevis. Dette gir den en god stemning og sikrer at du føler deg nesten som om du svømmer i havet. Hvis du har en flott utsikt, er dette en god måte å få mest mulig ut av det.

Vannfall

Hvorfor ikke få et vannfall for hagebassenget ditt å svømme under og for barna å leke i. Dette er en flott måte å legge til en følelse av bevegelse og kraft til hagen din, så vel som den avslappende lyden fra vann som krasjer.

Skrånende strandinngang

En skrånende strandinngang er en skråning på den ene siden av bassenget hvor du normalt kan ha en vegg og en stige. Dette lar deg vasse i vannet for å svømme i det, noe som betyr at det å hoppe ut i det potensielt kalde vannet ikke er den eneste måten å komme deg inn i. Dette er også ideelt for å slappe av med føttene dinglende i vannet mens det går mot dem – en veldig avslappende funksjon.

Klassiske bassenger

Disse bassengene er ofte designet for å etterligne de greske og romerske badene som var forløperne til svømmebassenger. Det er et flott utseende for å få hagen din til å se majestetisk og palassaktig ut.

Leave a Reply